meld je
SNEL aan!
Lees meer

Afvallen Best

Vaak betaalt je zorgverzekeraar een deel mee? Afvallen in Best? Snel, gemakkelijk en gezond afslanken:

Hoeveel betaalt jouw zorgverzekeraar mee? Als je me een e-mail stuurt via info@nextlevelgym.nl met daarin de zorgverzekering die jij hebt, kijk ik het voor je na. Veel mensen weten niet dat men hiervoor verzekerd is via de aanvullende verzekering. Je kunt het ook zelf checken via: https://gewichtsconsulenten.nl/vergoeding-via-je-zorgverzekering
Snel en gezond afvallen kan nu in Best bij Next Level Gym. Wij werken met een BGN geregistreerd gewichtsconsulente. Je hoeft hiervoor geen lid te zijn van onze club.
In 10 weken werk je op een leuke manier toe naar jouw streefgewicht. Samen bereiken we een gezondere levensstijl en een slank figuur. Je eet lekker, gevarieerd en verantwoord. Zo maakt Next Level Gym gezond leven leuk. Je voelt je energiek, krachtig en vrolijk! Zonder honger!

In 10 weken naar een gezonde leefstijl met gewoon lekker en gezond eten

Afvallen in Best doe je met Anita de gewichtsconsulente van Next Level Gym. Met gezonde en lekkere maaltijden werk je toe naar een gezonde leefstijl. Je stelt je eigen doelen en tempo. Daarbij krijg je persoonlijke begeleiding en ondersteuning van jouw eigen lifestylecoach, die altijd voor je klaar staat. Je weet op elk moment precies wat je moet doen en hoe lang je bezig bent.

Jouw ideale gewicht is binnen handbereik met een blijvend gezonde leefstijl.

Een slank figuur & een gezonde lifestyle in vier simpele stappen

stap 1 – je eet 3 maaltijden en 3 tussendoortjes per dag.
stap 2 – we zien elkaar wekelijks: wegen, meten en coaching
stap 3 – je bent snel en zonder honger op je streefgewicht gekomen en neemt nu geleidelijk afscheid van het dieet.
stap 4 – je bent op gewicht en gaat nu werken aan een blijvend gezond eetpatroon. Stabilisatie.

Afslanken met lekker, gezond & gevarieerd eten

De beste manier om af te vallen is door lichaamsbeweging te combineren met lekker, gezond en gevarieerd eten. Next Level Gym Best helpt je hierbij. Wij kiezen voor voedingscoaching en geen strenge diëten omdat het op deze manier echt leuk blijft. Er zijn vele tientallen heerlijke recepten en deze bevatten alle voedingsstoffen die je nodig hebt en zo behoud je altijd een goede energie.
Wil je meedoen aan ons beweegprogramma, dan kan dat ook. Wij hebben altijd een beweegprogramma dat bij jou past, ook als je nog nooit gesport hebt. Dit is geen gewone sportschool, wij zijn er juist voor mensen die niet naar een grote, drukke sportschool willen, maar houden van rust, kleinschalig en persoonlijke aandacht.

vergoeding zorgverzekering

Onze gewichtsconsulente is speciaal voor jou aangesloten bij de BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten) Door dit lidmaatschap worden consulten voor cliënten vaak gedeeltelijk vergoed door een groot aantal zorgverzekeraars. Check deze pagina:   https://gewichtsconsulenten.nl/vergoeding-via-je-zorgverzekering

Hoeveel betaalt jouw verzekering mee?
Naast een traject bij onze gewichtsconsulente kun je ook losse voedingsconsulten of lifestyle-coaching afspreken tegen een aantrekkelijk tarief. Waar je ook voor kiest, je ontvangt een factuur welke je kan indienen bij je zorgverzekering. De vergoeding komt vanuit het aanvullende pakket en komt nooit ten laste van je eigen risico.

Vul het onderstaande formulier in en laat Next Level Gym berekenen hoeveel jouw verzekering meebetaalt.

** Let op!
Iedere zorgverzekering vergoedt tot een bepaald maximum. Indien je dit bereikt hebt in een jaar, wordt er geen vergoeding meer gegeven. Vergoeding vanuit de aanvullende verzekering heeft geen invloed op je eigen risico. Vergoeding geschiedt vanuit de aanvullende verzekering en niet vanuit de basisverzekering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor de exacte vergoedingen kun je contact opnemen met je zorgverzekeraar.

Personal Group Fitness Best
fixed-col-3-img1

Hét persoonlijke alternatief voor de `gewone` sportschool in Best/Eindhoven

LEES MEER
Slank en fit Best
fixed-col-3-img1

Onze gewichtsconsulente coacht je op een gemakkelijke manier naar een slanker leven.

LEES MEER
Personal Trainer Best
fixed-col-3-img1

Functionele en persoonlijke workout met coaching op maat door jouw personal trainer.

LEES MEER

JOUW DOELSTELLING

Bij Next Level Gym kun jij kiezen voor een passend abonnement dat geheel aansluit op jouw doelstelling! En weet je wat pas echt uniek is? Wij beloven je resultaat! Train jij bij ons op de eGym en heb je na 3 maanden geen resultaat? Dan krijg je je geld gewoon terug!

Doe de gratis fittest
logo-ico