1 week
GRATIS sporten

meld je
SNEL aan!
Lees meer

Start je eigen club

Start je eigen Next Level Gym franchise club!

Next Level Gym is een nog jonge maar succesvolle speler in de snelgroeiende markt van Boutique Fitnessclubs. Door onze jarenlange ervaring en goede kijk op de markt hebben we in korte tijd een aantal zeer goed renderende clubs op weten te starten. In het verlengde hiervan willen we de groei versnellen door ons totaalconcept via een franchiseformule verder uit te bouwen.

Ben je op zoek naar een onderscheidend en succesvol franchise-concept en/of wil je investeren in een businessmodel met een hoog rendement?

Neem dan contact met ons op door het invullen van onderstaand formulier. We nemen dan telefonisch contact met je op en nodigen je daarna graag uit op een van onze locaties om samen de verdere mogelijkheden die Next Level Gym je kan bieden te bespreken.

eGym Best
fixed-col-3-img1

Hét alternatief voor de sportschool in Best: fit & vitaal in slechts 2x 30 minuten per week.

LEES MEER
Boutique fitness Best
fixed-col-3-img1

Gevarieerde workouts met fun for everyone onder leiding van enthousiaste coaches.

LEES MEER
Personal Trainer Best
fixed-col-3-img1

Functionele en persoonlijke workout met coaching op maat door jouw personal trainer.

LEES MEER

JOUW DOELSTELLING

Bij Next Level Gym kun jij kiezen voor een passend abonnement dat geheel aansluit op jouw doelstelling! En weet je wat pas echt uniek is? Wij beloven je resultaat! Train jij bij ons op de eGym en heb je na 3 maanden geen resultaat? Dan krijg je je geld gewoon terug!

Doe de gratis fittest
logo-ico